tisdag 17 maj 2011

Och bara ett till...

Ville bara avsluta med att säga att jag är jätteglad för alla er som hört av er om att fortsätta följa mig på min andra blogg. Jag har bara sett att jag fått kommentarer och att mail droppat in, men ska snart ta tag i att läsa dem och skicka ut adressen till er. Kram på er allihopa!

6 kommentarer:

Jeane Quidote sa...

Gillar :)

IVF-Karusell sa...

Jag vill gärna följa med till din nästa blogg! Ska du med på bloggträffen nu imorgon?

Tack för att du gillar mitt inlägg, konstigt hur man kan känna sting av svartsjuka trots att man har fått en ljuvlig unge....! Känns ju lite galet! :) Kram!

MDB sa...

Jeane: :-)

IVF-Karusell - Ja, vi ses om mindre än en timme! Och jag skickar gärna över adressen till andra bloggen, men hittar inte din mailadress någonstans. (Kanske är det jag som är blind...)

hanna sa...

Jag har varit lite frånvarande här i bloggvärlden och missat din flytt! Men jag vill jättegärna fortsätta följa er :) Om du vill så får du jättegärna skicka nya adressen (eller nygamla adressen blir det ju :D) till kabdalis@hotmail.com :)

lilly sa...

Hej! Det är dags att läkarkåren börjar ta endometrios på allvar nu.
Det är dags att försäkringskassan börjar ta endometrios på allvar nu.
Det är dags att det ges ekonomiskt anslag till mer forskning.
Endo är inte lite mensvärk. Det går inte över med ”ett varmt bad”.
Sedan den 1 oktober 2007 finns rekommendationer, beslutsstöd kallat, för läkare och Försäkringskassans handläggare när det gäller sjukskrivning och sjukpenning. I dag finns det beslutstöd för ett hundratal diagnoser. Men för endometrios – den TREDJE vanligaste kvinnosjukdomen finns det inga direktiv.
Endometrios är en fruktansvärd sjukdom som måste få en riktig sjukdomsstämpel!
Vi vägrar att fortsätta lida i det tysta längre.
5-10% av alla kvinnor i Sverige har lidit i det tysta länge nog.
Nu höjer vi våra röster.
Skriv på du också.
Länk:
http://www.namninsamling.com/site/get.asp?endometrios

Luiza sa...

Tack så jätte mycket för din hälsning. Det värmer verkligen om hjärtat och nu hoppas vi på ett bra besked på onsdag och att det håller i sig hela långa vägen.

Kramar i massor/
Luiza