onsdag 13 april 2011

Saker jag gör just nu...

...förutom att stoppa in en napp var femte minut i munnen på damen som inte vill sova trots att hon varit vaken hur länge som helst. Till slut plockade jag upp datorn i sängen för att få något annat att göra än att bara ligga och titta på henne och serva med nappen.

- Planerar en kompis möhippa. Vet inte riktigt hur vi ska få ihop det när vi bägge närmaste kompisar (det är ett jättelitet bröllop så det är bara vi och familjen) nyligen har fått barn. Min tanke är att det blir någon typ av "mini"-möhippa i form av en trevlig middag. Det är ju ett så litet bröllop så jag tycker att det kan funka.

- Planerar namnfest. Stora problemet är lokalen, vi får nog inte plats i vår lägenhet och jag minns från när vi kollade lokaler till vårt bröllop att allt var svindyrt. Ett annat problem är när det ska vara, hade tänkt juni först men det känns plötsligt väldigt nära att hinna fixa allt (framför allt lokalen).

- Kollar dagis.

6 kommentarer:

Anonym sa...

hallå där! :) ja men jag slog mig lite för pannan här hemma igår när en kompis var här. Det här med lokal, hon sa men bygdegård då? Det finns ju en i varje socken och kostar typ 500 spänn inkl. porslin. :) Finns inga i Sthlm va.. :(

MDB sa...

Ja, 500 kr är lite väl lågt när det gäller Sthlm. Snarare 500 kr i timmen, som vi faktiskt hittat en lokal för. Det är billigt för Sthlm... :-(

Vi skulle kunna vara på vårt lantställe, men då blir det lite över en timmes bilresa för gästerna att åka. Men då kan vi antingen vara på tomten, eller så kan vi boka bygdegården där i fall det skulle vara dåligt väder.

Så nu är väl frågan om vi ska gå på vad som är bäst för oss (lantstället) eller gästerna (hyrd lokal).

Sara sa...

Hej Tjejen!
Jag hade gärna gjort det, om jag haft något kul att skriva. Men jag har faktiskt bara ett objektiv, och det är ett standardobjektiv, ett 18-55 mm.
Jag är nöjd med det och det är väldigt användbart, men jag vill gärna ha ett, eller helst två till.
Är väldigt sugen på ett macro då det blir sååå fina bilder, men frågan är hur mycket användning man har för det. (Jag är ju en nybörjare, så jag kan inte så mycket.)
Vad har du för kamera?

Kram

MDB sa...

Sara - Jag har en Canon Eos 350d, och två objektiv: Ett Canon EF 50/1,8, och ett Sigma EX 20/1,8 DG. Jag fotar mest med 50 mm, tycker det är ett jättebra objektiv och inte alls så dyrt så det är väldigt prisvärt. Har själv som sagt funderingar på vad jag skulle behöva komplettera med, känner att jag gärna skulle ha ett objektiv som är "mittemellan" de två jag har.

Linda sa...

Ambitiöst o kolla dagis redan! En annan har inte ens tänkt tanken ännu, ha ha!

IVF-Karusell sa...

Jag jobbar på Parken Zoo :) Har hand om entrén och gästservice.

Vore så himla roligt om du kom på bloggträffen, och vi kör samma upplägg som förra gången. Barn är välkomna på dagen, men helst att vi på kvällen är solo (men självklart, får man ingen barnvakt/måste amma etc så kan man ju ta med sig barnet! :))

kram!