onsdag 16 maj 2012

Tabletter uthämtade!

Tack för era fina kommentarer på förra inlägget. Ringde i panik till Mvc igår morse och lyckades få en tid samma dag. Jag har ju samma bm som förra gången och hon kommenterade på en gång att jag inte såg ut att må bra. Hon föreslog också Lergigan Comp och frågade även om jag kände att jag orkade jobba. Jag hade faktiskt inte tänkt i de banorna, utan bara tänkt att jag skulle härda ut den sista tiden innan jag är ledig igen, men vi får väl se hur tabletterna hjälper. I värsta fall får jag bli sjukskriven sista tiden.

Jag tycker att det är lite märkligt att inte barnmorskorna får skriva ut läkemedel eller kanske instruera läkaren att göra det, för trots att besöket hos min bm gick så bra var jag tvungen att gå tillbaka dit idag för att träffa läkaren och få receptet. Märkligt, är det så hos er andra med?

Tabletter fick jag i alla fall och rusade direkt till apoteket och hämtade ut. Även B-vitamin som tydligen ska kunna hjälpa. Har tagit en tablett och tycker faktiskt att jag mått bättre, men kvällarna är bättre generellt så det stora provet blir morgondagen. Hoppas hoppas på att de ska få mig att må bättre.

PS. Det finns dock en positiv sak med det hela - jag är så upptagen med att må dåligt och att ta mig igenom det att jag inte har tid eller ork att oroa mig för hur det ser ut därinne. Bara då och då dyker oron upp, framför allt när jag tänker på de där små blödningarna. Hoppas på att få oron stillad nästa vecka.

7 kommentarer:

Smassk sa...

Hoppas att tabletterna fungerar och du mår bättre idag. Vilket positivt tecken på att liten växer därinne det är att må illa ändå, fast jobbigt är det ju. :)

Ha det gott!

/S

Hanna sa...

Hoppas att tabletterna hjälper, och att oron blir stillad nästa vecka!

Sv: Tack för tipset! Funderar på att köra med vliselin på baksidan för att få mer stadga, men får se hur jag gör :)

Maja Gräddnos sa...

Jag har ju missat detta ju.

GRATTIS!!!!!!!!!!!!
ÄrkesuperduperjättefantastisktGRATTIS!!!!!!

Sara sa...

Vad skönt att det löste sig med tabletter! Jag hoppas du får bra resultat av dom.
Känner igen det där med att illamåendet tog så stor plats att man inte hinner/orkar oroa sig..
Håller tummarna för ett litet liv med tickande hjärta!

Kramar å ha en skön helg

MDB sa...

Ssmask - Ja, jag hoppas att det är ett gott tecken.

Hanna - Tack!

Maja - Tack tack!

Sara - Detsamma (kram och helgen alltså)

Yevonde sa...

åh hoppas du kommer må bättre. Det är helt förlamande med illamående. Fy. Jag får rysningar bara jag tänker på det. Angående frågan om bm läkare så kunde jag bara ringa in och få ett elektroniskt recept, och min bm ordnade det med en läkare. Så jag var inte tvungen att gå dit.

MDB sa...

Yevonde - Vad skönt att de löste det så. Nu ljög jag på jobbet och sa att de dubbelbokat mig dagen innan så att jag blev tvungen att få en ny tid dagen efter, men det hade varit skönt att dels få receptet en dag tidigare, dels sluppit mörka två besök på mvc.