tisdag 10 november 2009

Dags för stickorna igen

Nu är det dags att kissa på stickor igen... Funderade ett tag på att strunta i det, känns ändå inte riktigt som någon idé. Samtidigt är det ju ingenting som säger att jag inte skulle kunna bli gravid trots allt, och det är väl lika bra att kunna känna att vi verkligen försökt in i det sista. Plus att jag har faktiskt ett antal stickor kvar hemma sen jag beställde senast och det är väl lika bra att använda upp dem.

5 kommentarer:

Plusresan sa...

Jag säger testa på! Den enda gången jag lät bli att testa, för att folk sa åt mig att låta bli och inte tänka på det, var den värsta månaden av alla. Jag hade ingen aning om jag hade haft ÄL och jag var jättenervös och förvirrad. Men sen är jag en person som gärna vill veta och ha kontroll över ALLT. =)

loba sa...

Testa på, säger jag också!
Jag har en väninna som, innan 1:a barnet, hade varit på utredningar, försökt hur länge som helst utan resultat och till sist fick en son via IVF. När det så var dags för 2:an, funkade ingenting. De frysta småttingarna dog, de tog lån och sökte privat. Hon började spreja, sedan med sprutorna och gick på VUL för att mäta folliklar. När hon nu sitter där med VUL-sladden hängande ur sig och benen i vädret, reser sig läkaren och säger helt kort att "nej, vi avbryter den här behandlingen. Det blir ingen IVF". "VA?" svarar min väninna, "varför inte det?". "Du är gravid" säger läkaren "jag ser hjärtslag. Hon är beräknad nu i december, med en flicka.

Hon ringde mig samma dag, i bilen, på väg från läkaren och jag höll på att kliva framför en bil på Hornsgatan på södermalm i ren chock. Varje gång jag tappar sugen tänker jag på henne, eller klappar på hennes mage.

Som du själv säger; det finns inget som säger att du inte skulle kunna bli gravid trots allt.

Förresten, det var värst vad synkade vi är. Äggloss på g här också :)
Heja oss!

MDB sa...

Tack för era kommentarer. Jag testade OCH fick utslag direkt!

Plusresan - Jag förstår dig verkligen, har också ett stort kontrollbehov.

Loba - Vilken fin historia om ett riktigt mirakel! Lycka till med ägglossningen.

Kram på er båda!

Sara sa...

Skam den som ger sig vet du, har du stickor hemma tycker jag du ska använda dom.
Hoppet är ju det sista som överger människan så kör på.

Jag hoppas så att ni lyckas snart, tycker det borde vara er tur snart!

Nattikramar
/Sara

Miss S sa...

Tack för din kommentar på min blogg! Hittat hit också nu och följer dig! Härligt att du fick utslag! Go girl! Kram