torsdag 6 maj 2010

Hemma igen

Troligen är det på grund av att jag bara sov tre timmar igår natt och inte tog någon tupplur på dagen, men jag kom helt enkelt inte upp imorse! Men har jag varit hemma en dag så kan jag väl vara hemma två, tänkte jag och klev istället upp efter 12(!) timmars sömn. Så nu väntar ytterligare en hemmadag; jag tänker en lång promenad och sedan sätta igång med jobbsökandet. Känns skönt att samla lite kraft, men det känns mindre skönt att det här betyder att jag kommer att bli borta från jobbet två gånger den här månaden.

5 kommentarer:

toksnippa sa...

Så skönt och få sova ut lite, kan behövas emellanåt och lite "fulsjuk" får man vara ibland ;-)

Yevonde sa...

Ja men jaaa! Kroppen säger stanna hemma så tydligt, då är det bara att lyda :)

Barnarlivet sa...

Det är bra att du har tagit idag för dig själv tycker jag. Finns ju ingen som helst anledning att vara lojal med arbetsgivaren när de inte går på kvalifikationer utan på kön och anställningstid. Lycka till med jobbsökandet!

MDB sa...

Single mother by choice - Ja, det så jag tänker också.

Toksnippa & Barn är livet - Ja, jag tänker så också att man får vara "fulsjuk" och särskilt när arbetsgivaren beter sig som de gör. Sen kvarstår det ändå att det känns lättare att "ljuga" sig sjuk än gång per månad än två (eftersom jag ska ljuga vid ÄP), och sen är det ju inte kul ekonomiskt med två karensdagar.

Åsa sa...

Ibland behöver man sådana dagar och bara va. Gör gott för själen!
Kram, kram