lördag 1 maj 2010

Misstänksam

Jag gillar som sagt inte hur det här med barnlösheten påverkar mig. Nu ringde en av makens vänner och frågade om vi ville träffa honom och hans tjej, och min första tanke är "undrar om de har något att berätta?". Tänk om man bara kunde stänga av den delen av hjärnan ett tag...

10 kommentarer:

Mikaela sa...

Man blir liksom rädd att träffa folk och sur och inätvänd. Och ändå kommer de flesta "vi är gravida" plötsligt bakom hörnet och man står där och har ingenstans att ta vägen!

Yevonde sa...

Jag förstår precis. Nu har nästan alla mina vänner redan barn, men det är ett par kvar. Plus när man ska höra om alla ex som får barn. Usch. De kanske har köpt hus brukar jag hoppas på :)

Tea sa...

ja, visst blir man misstänksam.

Greengal sa...

känner igen det där!!
(fd. thewaytoachild) jag kommer snart låsa bloggen, så vill du fortsätta läsa, maila mig!

toksnippa sa...

Usch.. sådant är aldrig kul, man vill gärna veta "orsaken".

Tack för tummarna, dem kan behövas!

Stor kram till dig!

Kix sa...

Jag skall stilla din nyfikenhet, gynekologen/läkaren heter Ludmila Ondrasek och finns i Sundsvall, så det är väl en bit bort för dig.

Försök nu att tänka att din makes vännter faktiskt tycker att ni är SUPERTREVLIGA och vill inget heller än att umgås. Och dessutom kanske de är i samma sists som er...

Kram Kix

Åsa sa...

Usch, känner igen det där. Fick ett graviditetsbesked idag om ett par vi ska träffa nästa helg, men skönt nog på telefon av min närmaste vän som fått veta lite innan. Kanske man kan samla sig lite innan man möter dem.
Kram, kram

Joanna sa...

Usch, de där tankarna är du inte ensam om. Så tänker jag VARJE gång någon vill träffas och jag tycker det känns lite suspekt. =)

Hoppas att det inte är någon 'speciell' anledning.

KRAM

MDB sa...

Tack för alla kommentarer. De kom inte med något graviditetsbesked, däremot pratade de om att de varit hos kollat på hus...

Maria sa...

Det var min stora fasa när vi försökte få barn. Om jag misstänkte att det skulle kläckas någon "glad nyhet" hittade jag på en orsak att inte träffas. Jag orkade helt enkelt inte höra. Det är lätt att förlora vänner under "väntetiden" som inte förstår, men å andra sidan kan man få nya som vet precis hur det känns istället.