söndag 2 maj 2010

Mot en positiv månad

Läste igenom de inlägg jag skrivit den senaste tiden och slogs av avsaknaden av positiv stämning. Visst blev det jobbigt när mensen var sen och vi fick skjuta en vecka på sprutstart (så där som det bara kan bli när man pendlar på gränsen till ett svart hål hela tiden), men nu är det nya tag som gäller! Maj ska bli en positiv månad!

Om jag ska börja med att skriva något positivt så är det att helgen varit väldigt bra hittills. Jag har tagit tag i att planera om blommorna som jag har skjutit på ett tag nu. Jag satte även lite ätbara frön, så nu väntar jag med spänning på att se vad som kommer upp. Brunchen med vännerna var trevlig även om det är svårt att komma ifrån att jag känner mig rätt tråkig nu för tiden. Jag är dock nöjd med att jag över huvud taget var social. :-) Lördagskvällen avslutades med filmen om Coco Chanel och Igor Stravinskij och sen hade jag svårt att sova på grund av all inspiration kring heminredning och kläder. Filmen är värd att se bara för att få spana in Cocos hus!

Nu ska jag snart iväg på ett av födelsedagskalasen. Hoppas bara på att det inte blir för outhärdligt barnmässigt så att jag förlorar den lilla optimism jag nu försöker att ta tillvara på.

4 kommentarer:

Tea sa...

Låter bra med lite positivt tänkande!

Joanna sa...

Hej hej!
Angående datorn, så tycker jag absolut att du ska beställa en. Visst, vissa saker är helt olika och man kan bli lite knäpp, men det är jätteroligt med ny dator och den känns SÅ rätt!!!

KRAM

Barnarlivet sa...

Vilket bra inlägg! Jag blev glad när jag läste det. Ska också göra maj till en positiv månad! Det är ju faktiskt en helt underbar månad med träd och blommor som slår ut och (oftast) massor av sol. Vi måste njuta av livet som pågår här och nu också och inte bara längta efter det som kunde varit.

MDB sa...

Tea - Ja, jag är lite stolt själv faktiskt!

Joanna - Jag bloggar ju faktiskt redan mac-ledes, men som sagt är den sex år gammal så det är ju dags... Har dock velat lite om det skulle bli en pc ändå, har nämligen en pc-support hemma men ingen mac-dito. Men när jag såg din så blev jag mer åt mac-hållet igen...

Barnärlivet - Kul att du också vill köra positiva maj! Det ska bli en toppenmånad!