fredag 28 maj 2010

Nyss hemkommen från festen

Nej, jag är inte någon nattuggla om någon trodde det. Har nog aldrig varit en riktig festprisse, mina riktigt sena kvällar brukar mer bero på att jag fastnat framför datorn eller inte kan sluta läsa eller kolla på ett avnitt till av någon tv-serie.

I alla fall var festen trevlig, och jag kunde faktiskt släppa funderingarna så mycket som det nu går i den här karusellen. Det var bara en lite jobbig dipp när svägerskan berättade att de planerade sitt nästa barn till slutet av nästa sommar. Visst var det lite skönt att höra att de inte försökte just nu, som jag trodde, men bara det där att vissa faktiskt kan planera sina barn, och att det faktiskt funkar att barnen kommer på utsatt tid. Medan vi får kämpa och kämpa för att få till ett barn överhuvudtaget. Visst är livet rättvist?

3 kommentarer:

TeachMom sa...

Inte mycket, du... Men ni ska i alla fall få plus nu, så det så! :-)

En av mina vänner lyckades planera på samma sätt. Jag trodde att det var så enkelt, men icke då.

Yevonde sa...

Jag har en vän som planerade nummer två. Det går sådär, 1,5 år senare fortfarande inte gravid. SÅnt kan hända.. Fast det räknar man förstås inte med när nummer ett gick som på räls.

MDB sa...

Ja, jag har flera vänner och bekanta som lyckas planera och jag blir lika förvånad och bitter varje gång.

Samtidigt har jag ju också nu en vän som trodde att det skulle gå lika enklet som men ettan - när det tog sex månader fick hon panik. Jag kan förstå att man blir orolig, men ni kan ju förstå att jag tänker "kom igen, sex månader..."