fredag 7 maj 2010

Sprutdag 3 - en bra dag!

Lite vimsig är jag ändå det här försöket. Eftersom jag tog första sprutan på dagen hos läkaren, men egentligen ska ta den på en normal kvällstid så måste jag skjuta på spruttiden varje dag. Idag fick jag nästan panik för att jag "glömt att ta sprutan", men sen visade det sig att jag i huvudet tänkte på gårdagens tid och att det var en timme kvar tills jag egentligen skulle ta den.

Idag har annars varit en förvånansvärt bra dag. Hade lite ångest över att gå till jobbet, men det var väldigt trevligt att träffa kollegorna. Dessutom hade jag ett väldigt bra samtal med nya chefen (fd chefen var inte på plats) och det visade sig att de hade en annan tjänst i åtanke åt mig! Vi ska prata om detaljerna nästa vecka, men det känns faktiskt riktigt bra. Även om jag inte hurrar riktigt innan allt är spikat och jag har det hela skriftligt. Dessutom känner jag mig fortfarande besviken på gamla chefen, det hade besparat mig mycket ångest att få höra att företaget hade andra planer för mig innan de gick ut med infon om chefstjänsten.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vad skönt med ditt jobb! Jag blir glad för din skull, även om företaget kunnat sköta det snyggare.

Yevonde sa...

men vad bra! vilken toppenutveckling :)

loba sa...

Det där med företagsformalia är verkligen frustrerande ibland. Himla kul ändå att de har tänkt ut en annan väg åt dig! Hoppas det blir riktigt, riktigt bra!

(och ordverifieringen är "vingur". Ja! Sträck ut dem bara och flyg ;) )

MDB sa...

Ja, det känns jätteskönt faktiskt att det löste sig på det här sättet, även om inte alla detaljer är klara än. Ju mer jag tänker på den nya tjänsten så känns den faktiskt bättre för mig än den jag gått och suktat efter. Just nu går jag mest och grubblar på vad jag ska göra för löneanspråk...

Tea sa...

Kul med en ny tjänst.