torsdag 27 maj 2010

Symptomuppdatering dag 11

Det händer inte så mycket på symptomfronten. De ömmande brösten är nu helt borta och övriga symptom är det dåligt med. De ömmande brösten är helt borta sedan ett par dagar och jag tycker också att svullnaden runt magen har avtagit och det känns som ett ganska dåligt tecken. Visst molar det lite i magen då och då, och jag har också haft en stickande känsla precis under naveln, men det är svårt att veta om det är positivt eller negativt. Jag tycker mig också känna av ett underliggande illamående, men det kan lika väl vara av nervositet. Det där upprepande rapandet som jag upplevde förra gången har jag inte upplevt och det känns inte helt bra.

En sak som jag inte skrivit om tidigare är att jag i princip under hela tiden sedan ET har haft ömma fotsulor, känns lite konstigt.

Jag är också mer matt och trött. Idag promenerade jag hem från jobbet, och fy vad jag var slut när jag kom hem. Dessutom gjorde jag misstaget att gå över en ponton över vattnet på ett ställe där de bygger i gatan. Sedan gungande det hela vägen hem och ca två timmar till.

3 kommentarer:

Fialisa sa...

Jag har faktiskt exakt samma symptom som dig. Brösten har slutat ömma, ett litet underliggande illamående, lite molande - men dock inga ömma fotsulor ;-)
Jag tycker att vi tar och plussar tillsammans denna gång! :)
Kram

Johanna Dolk sa...

Hej
Vill bara lämna ett litet avtryck. Vet hur du känner så här i ruvartider. Är själv på rd 7 idag efter ett fet i Falun förra fredagen. Känner precis igen letandet efter symtom, granskadet av toalettpapper, försöken att ta det lugnt och bara avvakta. Det är inte lätt!

Jag har också endometrios, och pco, och min man han för få och slöa spermier. Men vi lyckades med hjälp av icsi få vår son 2007. Nu kämpar vi för syskon.

Jag önskar dig all lycka med detta försöket! Kram!

MDB sa...

Fialisa - Ja, det låter ju inte dumt det där med att plussa tillsammans. :-)

Johanna Dolk - Trevligt avtryck. Vad kul att det gick bra för dig med sonen, och jag håller tummarna för syskonet!