torsdag 7 oktober 2010

Antingen eller

Det känns som att dagarna nu är antingen rena lyckodagar, där jag klappar på magen, sjunger medan jag lagar mat och är lyckligast i världen, eller skitdagar, när jag och maken grälar, blir väckta av grannarna och det är kaos och sura miner på jobbet. Idag är en sån skitdag. Som tur är så är lyckodagarna fler än skitdagarna och ännu fler ska de bli.

6 kommentarer:

Marre sa...

Ush det verkar drygt med de där grannarna=( Varför klagar ni inte? Har ni ingen ni kan ringa till & lämna typ en anmälan eller nåt. Menar så att dom får sig en tillsägelse.

MDB sa...

Vi har klagat, men det känns som att hyresvärden inte riktigt är motiverad att säga till på skarpen. Vi håller nu på att "samla" ihop fler grannar som också störs så att vi blir lite starkare kraft och hoppas på att det hjälper.

Anna sa...

Hoppas du får en bättre dag idag, jag skyller på graviditeten att det blir lite upp och ner med humöret. Har själv blivit mycket känsligare av den, gråter för ingenting vissa dagar :/

Ha en härlig dag!
Kram

Livets underverk sa...

Hoppas att den stundande helgen bara består av lyckodagar och att ni slipper bli störda av grannarna. Kram!

avlängtantilldig sa...

Vad tråkigt med grannarna!! Usch.
Ha en mysig helg nu med enbart lyckodagar hoppas vi. :)
Kram

Jag vill jag kan... sa...

Jag brukar säga att om man inte vet hur dåliga de dåliga mötena/dagarna/människorna/valfritt är så kommer man aldrig veta hur bra de bra är... Stor kram och hoppas att du snart känner dig bättre!