måndag 1 november 2010

Randig

Det visade sig att det jag ganska länge har trott varit ett avtryck efter sömmen på legginsen i själva verket verkar vara en sån där hormonrand som jag har hört att man kan få. Jag började fundera när randen fanns kvar efter att jag använt leggins utan söm flera dagar i rad, så jag dubbelkollade med maken. Svaret blev att ja, randen finns där även om den är extremt smal, bara som ett streck liksom.

5 kommentarer:

Anna sa...

Det låter precis som min, det är nästan så man bara kan ana den fast att den nästan är vid naveln nu. Hoppas den inte växer över :)

Teres sa...

Och som min, jag fick min rätt tidigt om jag inte minns helt fel! Sen blev den bara starkare och starkare och nu älskar jag den, som en bekräftelse att Grynet växer där inne... =)
Jag har min hela vägen från under bysten ner till musen!

toksnippa sa...

Min kom verkligen över en natt, från mus till navel och någon vecka senare så var det även från navel och upp. Tur sådant bleknar med tiden ;-)

MDB sa...

Roligt att höra om era ränder! Min går bara under naveln. Jag har alltid haft en ljus rand från naveln och upp till bysten, får se om den byts ut mot en mörk nu.

Teres sa...

Rykterna är väl att går den från naveln ner så är det en tjej, går den ända upp är det en pojke ;)