fredag 18 december 2009

Julkorten

Nu börjar de droppa in, de "jättegulliga" julkorten på andras barn i tomteluvor. Behöver jag säga att det inte är helt uppskattat hemma hos mig...

Update: Plus vet ni vad det värsta är? Att jag så gärna skulle vilja skicka ett sånt där julkort själv...trots att jag vet hur jobbigt det kan vara att få.

11 kommentarer:

Plusresan sa...

Nä fy fan! Förstår dig fullständigt! Jag vill inte ha ett enda sånt jäkla bebisjulkort. NEJ TACK!

Fast jag har inte fått några julkort alls hittills =)

Slipper hellre helt och hållet faktiskt för att försäkra mig om att inte få några "jättegulliga".

Kämpa på tjejen! En dag blir det vår tur!

KRAM

Anonym sa...

Ja, urch så jobbigt. Förra året var julkortet med ett barn nu var det två. En av varje sort för att göra det mer ledsamt. Jobbigt är det. Att inte folk kan tänka, sambon tyckte det var gulligt och tog det inte som mig.Fick negativt på isättning 6 idag.
Milkalisa

Anonym sa...

förstår också! Jag har tänkt på att tänk om vi skulle ha en bebis till nästa jul så vi också kan skicka ett julkort med vår bebis!!! Men den drömmen känns långtborta i från verkligheten...

Pi sa...

Ja, det är ju så dubbelbottnat det där. Jag vill också kunna skicka sådana kort och prata bebisprat och stryka mig över en gravid mage. Därför försöker jag att undvika alla situationer där jag kan tänkas se missnöjd ut i sällskap med gravida. Jag vill inte förta deras nöje.

Julkorten biter jag ihop inför, som vid så många andra situationer.

Anonym sa...

Håller med dig!
God-jul på dig!

avlängtantilldig sa...

Ååh, jag vill med. Precis så känns det. Men man kanske blir mer ödmjuk själv, medveten om vilken situation andra kan befinna sig i, alltså den man själv befinner sig i nu. Man kanske blir mer ödmjuk, jag hoppas det, när man minns hur ont det gjorde när Alla andra fick barn utom en själv.. Kram

Fru barnlös sa...

Ja det här med julkort med barn är ju lite känsligt, minst sagt. De är som sagt inte så välkomna när de dimper ner men man skulle så gärna själv få skicka några.

Åsa sa...

Har änsålänge varit förskonade från dem, men misstänker att ett är på väg från en gammal vän, hon skickar alltid på sina barn..
Kram, kram

MDB sa...

Märker att det är många som har samma känslor inför det är som jag. Kram på er allihopa!

Anonym sa...

Värst är att det tydligen är helt ok att skicka kort på sina barn när man aldrig tidigare skickat julhälsning. Har märkt att så fort det finns ett barn att fotografera ska det skickas kort när man aldrig har orkat skriva julkort tidigare!
A

MDB sa...

A - Det har du så rätt i. Dessutom tycker jag också att det faktiskt är en helt annan sak att få kort på de barnen jag träffar var och varannan dag än en avlägsen bekant (som dessutom inte brukar skicka oss julkort).