söndag 27 december 2009

Rean

Idag har jag varit ute en sväng på rean. Tyvärr kunde jag inte undgå att det inte var rea bara på vuxenkläder. Massa små bodysar, sparkdräkter och pyjamasar som bara skrek "köp mig"... Tänk om jag bara visste att det här skulle gå vägen, och tänk vad underbart att kunna gå runt med en stor mage och köpa gulliga kläder. Nu försökte jag bara vända bort blicken och snabbt gå vidare till vuxenavdelningen.

Kan dessutom berätta att det inte blev något köpt alls, vilket nog var lika bra. Jag har dessutom svårt med klädinköpen just nu. Kikar liiite för ofta på kläder med tanken "den här funkar ju även med en växande mage" och undviker att köpa nya jeans för att jag tänker tanken att "snart kanske jag ändå inte kommer i dem". Känns lite som om jag är ute på hal is...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är jobbigt att jämt tänka "Tänk Om"! Det är svårt att försöka leva normalt...

Fru barnlös sa...

Jag har struntat i att köpa jeans i flera år. Men för en månad sedan fick jag ta tag i mig själv och köpa mig ett par även om det kändes onödigt för tänk om jag blir gravid.

MDB sa...

Thewaytoachild - Du har ju så rätt, men det är ju så svårt att leva i nuet...

Fru barnlös - Bra gjort! Kanske borde jag ta mig i kragen och göra detsamma... Å andra sidan känns det rätt bra att hålla nere på klädinköpsfronten, och det är inte jeans-krissituation än så länge (även om de är lite lappade...)