torsdag 31 december 2009

Välkommen 2010!

Äntligen nytt år. Jag ser verkligen fram emot att lämna skitåret 2009 bakom mig och se framåt istället. Den enda ljusglimten under det gångna året var mitt och makens bröllop. Det var verkligen fint och planeringen av det gjorde att jag orkade med våren trots all barnlängtan. Sedan kom hösten och då fanns det inget som kunde hålla tankarna borta, plus att då fick vi ju också beskedet om att det var kört för vår del att köra vidare på det "naturliga" sättet. Jag hade hoppats så mycket på att 2009 var året som vi både kunde bli gifta och gravida, men så blev det ju inte...

Nu hoppas jag på 2010 istället. Det SKA bli mitt år! Nästa år vid den här tiden ska jag hålla på och rota i garderoben för att se vilka finkläder jag kan få plats i med en stor mage och fundera på vad jag ska dricka istället för champagne. :-) Och jag hoppas på att det är fler bloggerskor som ska få göra detsamma.

Gott nytt år allihopa!

6 kommentarer:

tonci sa...

Gott nytt år till dig också! Jag önskar verkligen den gardrob situationen med stor mage för dig :-)! Jag hoppas du och vi alla andra får våra efterlängtade bebisar nästa år!
Kram!

Åsa sa...

2010 är det dags, det är vårt tur nu! Äntligen! :-)
Gott nytt år, hoppas du får en bra kväll.
Kram, kram

loba sa...

Gott nytt år!
Nästa nyår hoppas jag att du, jag och många till lyxar till med en tajt festblåsa att visa HELA bebismagen i ;)

Pi sa...

Gott Nytt! Och varför inte hoppas på att du nästa år vid den här tiden funderar över vilken topp du ska ha som fungerar med amnings-bh:n? :-) Håller tummarna för det!

MDB sa...

Vad fina ni är allihopa. Jag önskar er all lycka under 2010. Kram på er!

Miss S sa...

Japp, håller med! 2010 är helt klart vårt år! Många ivf-bloggar-bebisar kommer att födas eller åtminstone göra sig hemmastadda i våra magar! Hihi!
Gott nytt!
Kram