onsdag 30 december 2009

Otålig

Funderar på hur snabbt man kan se effekt av det där levaxinet. Jag har nu ätit tabletterna en vecka och två dagar och jag kan verkligen inte vänta på att få sätta igång med ivf, eller åtminstone få ett datum när vi kan sätta igång med ivf.

Jag kan berätta att jag har väldigt dåligt tålamod även i vanliga fall, men nu är det värre än någonsin. Jag är också mycket medveten om att jag tjatar, men jag kan inte låta bli. Jag är ju såå otålig...

3 kommentarer:

Pi sa...

Som sagt, det kan ta några veckor innan det blir ett resultat. Vid byte av dos rekommenderas man att vänta sex veckor mellan provtagningarna, men jag tror nog att det visar sig tidigare än så i de flesta fall.

Lycka till!

Anonym sa...

Vi ska vänta till vi får våra provsvar och se hur läkaren vill gå vidare med oss, men jag tror det blir insemination eller IVF, fast det måste vi göra privat då. Men vi kommer nog ställa oss i adoptionskö under tiden IVF.
Hoppas ni får börja med IVF snart!

MDB sa...

Pi - Ja, det var väl nåt sånt jag trodde. Måste ändå gå förbi kliniken i nästa veckan så då ska jag passa på och fråga lite mer.

Thewaytoachild - Ja, visst är det segt att vänta på provsvar! Lycka till med svaren.