onsdag 11 april 2012

Ruvardag 0 till ända

Tänkte bara uppdatera en snabbis innan läggdags och berätta att jag numera är ruvare!

Återföringen gick så bra så. Embryot hade klara upptiningen bra och till och med börjat dela sig, så det såg väldigt bra ut tyckte läkaren. Fem celler hade det vid införandet, det är lika många som E hade så det känns ju hoppfullt.

Det hela kändes för övrigt väldigt galet. Eftersom vi gått hos en samarbetsläkare för allt utom ÄP och ET så har jag inte varit på kliniken sen vi fick tillbaka E:s embryo och gissa om det var en märklig känsla att gå in genom de där dörrarna. Det som vi upplevt där...både hopp och hopplöshet. Numera är det ju också "stället där E blev till" och som vi alltid kommer att förknippa med stor stor tacksamhet.

När vi gick därifrån tittade jag och maken bara på varandra och skrattade. Tänk att jag kan vara gravid igen om två veckor! Det är faktiskt helt galet. Kan vi verkligen ha sån tur att lyckas på första FET:et? Hoppas hoppas hoppas.

Nu väntar alltså två ruvarveckor. Läkaren sa vi skulle testa på fredag om två veckor, men vi får se vilken veckodag det blir (har ju aldrig kunnat hålla mig från tjuvtestande tidigare). Ska bli spännande att se hur snabbt det går den här gången och hur mycket det kommer att uppta min tid. Det är ju full rulle här hemma vanligtvis så jag hoppas att det blir snabba veckor.

6 kommentarer:

TeachMom sa...

Lycka till med ruvandet! :)

Sara sa...

Grattis till ruvandet! Låter ju kalas med fem celler.
Jag håller tummarna för ett fiiint plus om sisådär 10 dagar..:-)
Kram!

Smassk sa...

Grattis till ruvarstatus! Det låter lovande det här! Lycka till!

Livets underverk sa...

Åh vad spännande! Stort lycka till!

Anonym sa...

Spännande! Ett stort lycka till!

MDB sa...

Tack allihopa för lyckönsningar och tumhållande!