onsdag 25 april 2012

Vul bokat!

Just nu unnar jag mig att vara positiv och tro att det här faktiskt går vägen. För varje dag som går sedan jag senast såg blod så ökar hoppet. Fem dagar nu, det känns ganska bra. Vad jag minns det som så var det inget uppehåll när jag fick missfall, eventuellt bara någon halvdag-dag. Jag tittar fortfarande på pappret och det är helt vitt hela tiden. :-)

Jag går annars mest runt och tror inte att det är sant. Kan vi verkligen ha sån här tur? Tänker en del på de i mina bloggkretsar som fått försöka många många gånger innan de lyckats, eller att de fortfarande försöker, och då känns det som vi glidit in på en räkmacka och att det är orättvist att vi ska vinna högsta vinster två gånger när andra får nitlott på nitlott. Fast egentligen är det ju inte vi som glider på en räkmacka utan alla de blir på smällen på första försöket och planerar barn efter årstider.

Ringde kliniken idag och bokade tid för vul. Tror dock att sköterskan tänkte lite fel. Vi fick nämligen tid först 28 maj, när jag kommer att vara i v. 9+0. Är inte det lite sent? När vi vul:ade förra gången var vi där 6+4 men då vet jag att läkaren tyckte att de bokat lite tidigt. Eventuellt ringer jag och bokar om tiden, vet inte om jag kan vänta så länge...

Har för övrigt räknat ut via Pregnology att jag idag är i v.4+3 och att den lilla är beräknad att komma 31 december. Känns fantastiskt bara att skriva! Hurra!


6 kommentarer:

smassk sa...

:)! Så glad för er skull!

Anonym sa...

Grattis! Ska bli spännande att följa dig...har gjort samma resa... En dotter född 2008 efter ivf2 o gjorde fet1 10 april o har testat positivt med bf 28 dec.
Lycka till!
Josefine (Stossan på familjeliv om du finns där :-) )

Sara sa...

Wiiiihoooo! Ett streck är ett streck, och inget mer blod har kommit så du är ju helt klart gravid!
GRATTIS!

Fast vul 9+0 låter väldigt sent. Runt 7+0 brukar man väl få en tid?

Grattis igen, superglad för er skull!

KRAM

Anonym sa...

Åhh vad roligt! Håller tummarna att allt går på räls :-)
Här är det lite deppigt eftersom vi skulle varit inne på Fet i dag, men dom ringde imorse och embryot hade inte klarat upptiningen :-(
Men jag försöker se det positivt att vi får kalla fall tillbaka pengarna nu. Sambon tyckte direkt att vi skall försöka privat :-) Vi glädjs åt våran 4-åring och fortsätter väl denna resa.
Kram och jag kommer att fortsätta följa dig!
Eskimåmamman

avlängtan sa...

Underbart och helt fantastiskt :-)

MDB sa...

Smassk - Tack! :-) Och detsamma.

Josefin - Vad roligt att du gjort samma resa, och grattis! Tyvärr har jag inte familjeliv, men jag kanske borde skaffa...

Sara - Tack! Ja, visst är det sent? Så jag ringde idag och bokade om. :-)

Eskimåmamman - Åh vad tråkigt att höra att det inte blev något FET, men vad bra att din sambo tyckte att ni skulle försöka privat. Håller tummarna för att det går vägen nästa gång.

Avlängtan - Tack så mycket!