tisdag 24 april 2012

Ruvardag 13 - en positiv dag

Sitter något darrhänt och försöker få till ett morgoninlägg för en gångs skull. Maken ligger kvar i sovrummet med dottern, men jag har precis hört att de vaknat. Ska gå in och väcka honom med en present tror jag:


Det är svagt, men något är där ju!!!

Nu är bara frågan om det är så svagt (svagare både än jag testade med dottern och med missfallet då jag både testade rd13) för att det är i egen cykel (kan det funka så?) eller om det är för att det inte kommer att stanna. Håll tummarna för att det är det första alternativet!

Kan berätta att den här veckan plötsligt blev klart mer positiv, i två bemärkelser. :-)

9 kommentarer:

TeachMom sa...

Haha, det är ju där! :) Håller tummarna.

Smassk sa...

Wow! Kolla strecket!

Detta kan mycket väl gå hela vägen ju. Som jag har fått förklarat för mig åtskilliga gånger så tar det ibland ett tag för äggen att fästa sig och då stiger ju hcg-nivån lite senare. Som bevis på det så är jag nu i en naturlig cykel beräknad senare än jag hade trott med tanke på ägglossning och när barnet kunde ha blivit till av andra naturliga skäl...ehum.

Håller tummarna för att det här blir ett litet syskon till lilla E.

Tumhållning pågår. När blir det vul?
:)

/Smassk

Livets underverk sa...

Nämen!! Vilken glad överraskning! Jag har också hört samma förklaring som Smassk, så förhoppningsvis kommer strecket att bli starkare och starkare under veckan. Hoppas, hoppas!!

Popcorn79 sa...

Åh, jag håller tummarna stenhårt för dig!!!

Anonym sa...

Låter strålande! Blir alldeles lycklig för din skull. Nog ser jag ett svagt steck. Du är nog låghormonare så det blir nog strarkare imorgon. Jag vågar inte tjuvtesta...tror jag. Stor Grattis och jag håller tummar och tår nu.
/Lilla liv2

Anonym sa...

Åh, hoppas också att det är positivt.. Ett av de första testerna jag tog var tydligen i efterhand alldeles för tidigt och visade ett svagt streck.. En vecka senare testade jag igen och det var definitivt positivt.. E

moi sa...

jag har inga erfarenheter av tjuvtestande för jag har aldrig vågat men det ser ju ut som ett streck och inte har du några hormoner eller ÄL-sprutor som kan hänga kvar i kroppen så grattis!!!

Hanna sa...

Men så fantastiskt! GRATTIS! :)

Sv: Så vitt jag kan se har du kommenterat från samma användare båda kommentarerna, visst är väl inte denna hemlig?!

Det är helt sinnes, Astrid har stått i kö sen hon var ganska nykläckt, dvs ungefär 1,5 år när det är dax att börja, och ändå har det varit väldigt tvivelaktigt om vi skulle få plats. Känns superbra att vi fått plats här, det kommer underlätta massor att det är nära nu när jag ska ut med syskonvagnen i höst, och så är det våran "favorit" av förskolorna här i närheten :)

MDB sa...

Hanna - Tack. Nej, inte hemlig men jag vill än så länge inte koppla ihop de två bloggarna i offentligheten. Därför kommenterade jag igen men samma istället för att skriva med den andra, om du förstår hur jag menar.

Sla försöka hålla att jag kommenterar på mina "vanliga" bloggar med min andra användare, och vissa ivf-bloggar med denna...