måndag 4 januari 2010

Det gäller att smida medan järnet är varmt

Jag hoppas att min optimism-boost kommer att hålla i sig ändå till vi får starta behandlingen, men jag ska ta tillfället i akt och ordna upp lite saker medan jag har peppen uppe. Jag börjar med bloggen. Två justeringar jag skulle vilja göra men som jag inte vet hur:

- Jag skulle vilja justera så att länklistan med andra bloggar även visar när de senast uppdaterats. Har sett att många andra bloggare har det så och tycker att det verkar smidigt.

- Jag skulle vilja ha en räknare så att jag kan få se hur många läsare jag faktiskt har.

Ni som har det här kan väl tipsa om hur man får till det?

4 kommentarer:

Plusresan sa...

Angående länklistan. Jag vet inte vilken du använder men den gadget jag har heter Blog List (finns i gadget listan om du inte har den men vill lägga till den), där finns det olika alternativ man kan kryssa i när man editerar rutan som listan visas i. Där väljer du till exempel om du vill visa senaste uppdateringstiden för en blogg, senaste inlägget etc.

Bloggräknare finns det många att välja på, de jag har är:

http://www.pax.com/free-counters.html

samt

http://susnet.se/tjanster/

Hoppas du lyckas klura ut hur allt funkar!

Kram!

tonci sa...

Använder du blogspot också, eller hur?
Där gör du så att när du loggar in på din blogg, ser du "Anpassa" uppe på höger sidan, den klickar du på, sedan "Min blogglista" (eller vad du kallar den) och redigera där, sedan markerar du där "Senaste objektets rubrik".

Som räknare använder jag susnets räknare www.susnet.se. Där kan du vara medlem och välja tjänster.

avlängtantilldig sa...

Jag har tyvärr inga svar, men ser att andra redan varit hjälpsamma mot dig. :) Håll peppen uppe! är faktiskt också inne i någon optimistisk fas, härligt att man kan ha det så!! kramar

MDB sa...

Plusresan och Tonci - Tack för hjälpen. Har fått till länklistan nu. :-) Kommer spara mycket tid att slippa gå in och kolla om folk har uppdaterat... (Ja, jag är gammaldags, jag vet - egentligen ska man väl använda bloglovin eller nåt). Tänk dessutom att jag följer 31 bloggar om barnlöshet, inte undra på att jag sitter mycket vid datorn...

Ska fixa räknaren snart också. :-)

Avlängtantilldig - Tack ändå. Kul att du också är optimist just nu, visst är det skönt!

Kramar till er allihop!