torsdag 7 januari 2010

Läkarsamtal

Idag hade jag telefontid med läkaren. Har gått och växlat i tankarna mellan det värsta ("det är nåt fel på era prover så det är ingen idé att ni ens testar ivf") och det bästa scenariot (besked om en snar spraystart och hyfsat kort sprayperiod).

Svaret var som tur var i alla fall närmare "det bästa". Alla prover är äntligen inne, det såg bra ut och läkaren skulle ringa Carl von Linné få att få besked. Jag frågade när jag kunde förvänta mig att hon återkom och hon sa att hon trodde senast imorrn. Kommer att vara nervös hela dagen. Hoppas hoppas hoppas att vi kan få komma igång så snart som möjligt!

PS. Kände mig rätt jobbig när jag låg på läkaren om när hon skulle kunna återkomma, om proverna verkligen såg bra ut etc. Samtidigt så tror jag att hon har stött på oroliga ivf.are tidigare och jag är nog långt från den värsta. Men vi har ju inte börjat än... ;-)

7 kommentarer:

Pi sa...

Att ligga på och ställa frågor har jag upptäckt är en nödvändighet. Fast man tror det så håller inte klinikerna sån stenkoll som man skulle önska...

tonci sa...

Jag tror de är vana med frågande och oroliga människor, det är helt okej. Jag frågar också flera gånger om saker, tack och lov att de flesta av dem har tålamod.
Jag hoppas du får ett bra svar imorgon också.

avlängtantilldig sa...

Va bra med svar som är mer positiva än negativa i alla fall, hoppas samtalet idag blir bra med! trevlig helg, kram!

Anonym sa...

Heja heja! Nu börjar det, och jag hoppas er ivf kommer att lyckas meddetsamma!

Puss & kram.

Kix sa...

Men får inget gratis så vi skall nog inte känna oss som "jobbiga" när vi faktiskt önskar oss svar på något som är vår livs kris (iaf min). Lycka till!

Kix

Fru barnlös sa...

Man måste stå på sig!

MDB sa...

Vad skönt att ni skriver att man måste ligga på och vara "jobbig" om det ska hända något. Är väl det jag vet egentligen, men det är lätt att känna sig jobbig ändå. Men hellre jobbig och få komma igång, och "snäll" och få vänta!

Kram!