onsdag 4 april 2012

Testing testing

Som sagt testar jag med ägglossningstickor sedan ett par dagar tillbaka. Inget utslag än dock, men jag testar på. Som sagt är gissningen att det blir på lördag, och då blir det ett besök på kliniken på tisdag. Förhoppningsvis måste jag säga, för allt beror ju på om embryot klarar upptiningen.

Jag tänkte bidra med en bild på förra månadens tester. Jag har testa ändå sedan jag fick tillbaka mensen, men inte tänkt på att fota förrän förra cykeln.


Här började jag testa lite sent, på dag 12 och på CD13 visade testet utslag. Dagen innan syntes inget alls, och dagen efter syns ett litet svagare streck.

Jag hittade för övrigt en superbra blogg om att testa med ägglossningsstickor:
http://teskedinfo.blogspot.se/2010/03/agglossningstester.html
Framför allt bra med en massa bilder på hur det kan se ut, det har verkligen varit till hjälp när jag kollat på stickorna och funderat på om strecken varit tillräckligt starka eller inte. Ett plus också för att hon har skrivit ut när hon har haft ÄL-känningar.

Ett lästips för alla som är intresserade av ÄL-tester alltså.

2 kommentarer:

moi sa...

vad roligt att du har börjat blogga igen. Eller, ja det är ju så att hade det inte varit för att det är svårt hade du ju inte skrivit det du skriver men jag tror att du fattar hur jag menar.

jag har saknat att läsa dina inlägg!

MDB sa...

Kul att du läser här igen! Och ja, jag förstår hur du menar.