fredag 24 september 2010

Lite mer gnäll

Sa tidigare på kvällen till maken att fy vad det ska bli skönt att sova ut i natt. Har sovit dåligt hela veckan och tror att det är därför jag tagit åt mig extra mycket av hur det är på jobbet, med vännerna etc. Det dröjde inte länge efter den kommentaren förrän vi hörde att grannarna hade fest - igen... Någon som har något tips på vad man kan göra åt grannar som festar väldigt högljutt och ofta (och som inte öppnar om man ringer på). Det började under sommaren och blir bara oftare och oftare, nu är det nästan varje helg. Till saken hör att det inte är en vanlig lägenhet utan en lokal i huset som angänsar till vår lägenhet (och tyvärr just sovrummet), men eftersom vi väldigt ofta hör ljud därifrån på natten så känns det rätt troligt att det är någon/några som bor där. Vi har varit i kontakt med fastighetsägaren, men de säger att de inte kan göra något. Suck.

4 kommentarer:

Anonym sa...

störningsjouren?

MDB sa...

Tvyärr har vi fått veta att ens fastighet måste vara ansluten dit om man ska kunna få hjälp av dem, och det är tyvärr inte våra. Så då blir det att ringa polisen, vilket maken gjorde en gång i somras när det verkligen var gaaalet högt vid fyra-tiden, men gissa om de hade tid att åka ut på något sånt... Känns ju dock lite fel att ta till polisen bara för några som stör.

Tea sa...

Blev det någon sömn?

MDB sa...

Tea - De drog faktiskt ner volymen så det blev hanterligt innan vi gick och lade oss. Sedan ökade de under natten så att jag vaknade och låg vaken ett tag innan de sänkte igen och jag till slut kunde somna om. Det fick bli en lite längre sovmorgon bara, fördelen med helgen. :-)