söndag 19 september 2010

Loppisen - resultatet

Vilken helg jag har haft, knappt någon tid att sitta framför datorn alls. Loppisen igår var en riktig katastrof, inte alls lika bra som förra gången. Det fanns knappt några barnkläder alls, och det enda "fyndet" jag gjorde var att jag hittade ett parasoll som passar till den typ av vagn vi tänkt ha (och som vi faktiskt ska åka och köpa på tisdag).

Det tog jag dock igen med råge idag. Fick tips av en kompis att det var loppis i Aspudden, så jag och mamma drog dit. Det var en riktig loppis! Det fanns hur mycket barnkläder och barnsaker som helst och även massa fina vuxenkläder som jag lät bli. Är tveksam om jag kommer att behöva köpa mer barnkläder nu, i alla fall i de mindre storlekarna upp till 68.

För 300 kronor fick jag i klädväg:
10 bodies
4 byxor
4 spardräkter/bodies
1 klänning (visst vet vi inte var det är där inne i magen, men jag fick den på köpet vid ett annat plagg)
1 fleecetröja
6 strumpor

Dessutom köpte jag lite kläder i större storlekar till makens systerdotter, och lite böcker och leksaker. Plus en babyinsats (för 20 kr) till Tripp Trappstolen jag hittat på Blocket och som vi hämtade nu i helgen. Hittills har vi faktiskt inte köpt någonting nytt till barnet utan bara begagnat, jag förstår inte varför man ska när det finns så mycket fint på begagnatmarknaden.

Har tänkt att lägga ut bilder på fynden, men eftersom vi var på loppisen ett bra tag längre än beräknat så har jag inte hunnit gå och rösta än och sen ska jag iväg på valvaka. Puh, jag skulle behöva en extra helg för att vila upp mig efter den här...

4 kommentarer:

Livets underverk sa...

Vad härligt med alla fynd! Ser fram emot bilder på allt fint du köpt. =)

TeachGirl sa...

Wow, så där klassificeras ett fynd! Kul att du hittade mycket i Aspudden. Och tack för loppisadressen igår. Hann tyvärr inte dit, satt med Svärmor på sjukhuset.

♥ Ninna - VillBliMammaNu ♥ sa...

TOPPEKUL ATT FYNDA FINA SAKER! HÅLLER HELT MED DIG, VARFÖR KÖPA BARA NYTT NÄR MAN KAN HITTA UNDERBARA TING PÅ LOPPISARNA!!!

KRAM NINNA

Jag vill jag kan... sa...

Oj, jisses! Well done :0)