lördag 4 september 2010

V.19 (18+0)

Nu är bebisen 18 cm lång och väger 280 anger Growingpeople. Jag som tyckte att min mage ändå vuxit en hel del funderar ändå på hur den lilla får plats där inne. Vårdguiden anger att jag ska öka med ett halvkilo i veckan nu, ska bli väldigt intressant. Hittills har jag ökat ca fem kilo, så ska jag följa deras prognos så borde det bli en total viktökning på 15 kilo. Tycker det är väldigt spännande att se vågen ticka uppåt eftersom jag vanligen ligger väldigt stadigt på samma vikt, jag går varken upp eller ner oavsett vad jag äter.

"Kom ihåg att äta rätt och röra på dig" skriver Vårdguiden också. Nu har jag ju sluppit illamåendet ett antal veckor och då har jag lyckats gå tillbaka till min vanliga kost. Känns bra eftersom den är bra mycket nyttigare än det jag kunde äta när jag mådde dåligt. Försöker att få i mig mycket järn naturligt och hoppas att jag ska slippa järntabletter. Efter att jag börjat med physsiliumfrön i müslin på morgonen har jag även fått ordning på magen, det är faktiskt helt underbart! Det där med motionen har det dock inte funkat lika bra med, dels pga att jag varit bortrest mkt men också pga förkylningen som inte velat gå över - men nu i veckan ska jag sätta igång!

Idag ska jag hälsa på en vän som har tre månaders bebis, ska bli väldigt roligt. Kommer nog att kännas väldigt overkligt att det är en sån där liten plutt som ligger i min mage (om än i mindre format). Trevlig helg allihopa!

1 kommentar:

TeachMom sa...

Så roligt att följa dig och lill*ns utveckling. Ha en skön helg, du också!