onsdag 23 februari 2011

10 dagar

Idag är det tio dagar sedan hon kom till oss - vårt underverk! Känns som att hon alltid har varit här, och jag kan inte längre tänka mig hur livet skull vara utan henne. Bland det härligaste jag vet just nu är at titta på henne när hon ligger i makens famn i soffan på kvällen - min lilla familj. Tänk att man kan älska så mycket!

6 kommentarer:

Evelina sa...

För det första - stort grattis till din bebis! (Om jag inte redan önskat dig det.) Jag har följt dig under en tid och sörjt med dig när det inte lyckats. Det måste vara mäktigt nu när ni sitter med er bebis.

Be inte om ursäkt för vad du skriver. Skriv om allt som känns bra och jobbigt. Det är intressant att läsa oavsett!

Anonym sa...

Stort GRATTIS till er lilla flicka! Få man veta vad er lilla flicka heter? Förstår om du inte vill skriva det eftersom du är anonym på bloggen. Men man kan alltid fråga:)

Barnarlivet sa...

Det är nog gravidhormonerna som spökar men jag började nästan gråta när jag läste ditt inlägg. Grattis grattis grattis:) (Nu längtar jag ännu mer efter att vår lilla filur ligger i mannens famn:)

Jag vill jag kan... sa...

Det låter underbart!! Det är svårt att tänka sig att dagarna går så fort, det är bara tio dar - men det känns som om hon alltid varit med... :0)

MDB sa...

Evelina - härligt att du gillar att läsa om allt!

Anonym - Jag har inte riktigt bestämt mig om hur mycket jag ska lämna ut här på bloggen. Har precis skrivit ett inlägg om bloggen överhuvudtaget, men jag återkommer i ämnet...

Barnärlivet - Tack!

Jag vill jag kan - Ja, det är verkligen en omställning mot hur det varit tidsmässigt under försökandet och graviditeten, då segade dagarna, nu springer de fram.

http://avlangtantilldig.se/ sa...

Det är ett mirakel, barn är verkligen livets gåva! underbart :)