måndag 7 februari 2011

Tji

Tji fick jag som trodde att "tänk om". Nu sitter jag här istället, nästan helt sammandragningslös (kommer lite då och då bara), rätt utsövd efter att bara ha drömt om slemproppar och vattenavgång istället för att få uppleva något av det. 4 dagar över idag. Behöver jag säga mer?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Oh nej! Jag kommenterade just ditt förra inlägg utan att se det här. Så tråkigt för er. Men det kan ju inte vara långt kvar nu med tanke på sammandragningarna och att du faktiskt gått över fyra dagar. Hoppas det blir något senare idag istället. Tro mig, jag förstår hur du känner dig. Själv har jag idag klockat in min längsta förlossning hittills. :S

Lycka till!

/S

Anonym sa...

Sådär kände jag också med de 2 senaste barnen. Jag var så otålig fast jag ena gången födde dagen före BF och andra gången gick över 2 dagar. Jag hade haft förvärkar länge och slemproppen hade gått för länge sedan. Jag kände mig nästan misslyckad konstigt nog. Det verkar vara väldigt vanligt att man känner sådär, speciellt om man går över. Fast alla vet att man kan ju gå över BF med 2 veckor utan att det är egentligen betyder att man gått över tiden. Vips så gick vattnet och då blev jag snopen och kände...-va??? nu??

Anonym sa...

Min längsta GRAVIDITET hittills ska det stå i min kommentar ovan. Jag hoppas verklingen inte förlossningen blir lika lång! :P ;)

E sa...

Äsch då, jag som trodde att det skulle hända nu när jag läste ditt senaste inlägg... Håll ut!

Jag vill jag kan... sa...

Snart snart!!! Även om det känns som världens längsta... håll ut!

kramar

MDB sa...

Vad ni är fina allihopa!

Hoppas att det inte dröjer så länge nu bara, tycker ändå som du skriver Ssmask att det här borde vara goda tecken.

Har för övrigt fått tillbaka sammandragningarna nu på morgonen, ungefär med 10 minuters mellanrum igen...undrar hur länge det här ska hålla på innan det är dags på riktigt?

Linda sa...

Hoppas det är lugnet före stormen nu ;-)

Barnarlivet sa...

Usch vad segt! Jag hoppas att det kommer igång snart, förstår att det är trist att gå och vänta.

TeachMom sa...

Nej, men nu måste nog Lill*n vara på G. Hoppas att det kommer igång snart!