tisdag 25 januari 2011

Ensiffrigt!

Kan inte förstå att vi kommit så långt att vi är nere på ensiffrigt i räknaren till bf - hur gick det till?

Känns som att jag inte har så mycket att skriva nu för tiden, känns inte så roligt att bara upprepa hur jag går här hemma och väntar på plutten. Förberedelser pågår visserligen, men kanske inte så mycket att blogga om. Har fyllt frysen med bröd (kan man visserligen köpa men jag gillar mitt hembakta, har inte ätit något annat på flera månader) och jag tänkte faktiskt baka lite fikabröd också. Fick "tips" från en vän att det behövde man inte alls göra för alla som kom och hälsade på dem hade med sig fika, men jag tycker att det kan vara trevligt att ha något i frysen bara i fall att. Vännen tipsade istället om att fylla frysen med matlådor, och några tänkte vi göra och frysa in i reserv för de där tjorviga dagarna, men i och med att jag dels har en make som är mycket hemma generellt (eftersom han pluggar) och dels är världens bästa på att "svänga ihop nåt gott snabbt" så tror jag inte riktigt att mat kommer kommer att vara ett problem. Då skulle jag hellre förbereda en diskare redan nu, för det är varken makens eller min favoritsyssla...

7 kommentarer:

Livets underverk sa...

Underbart med ensiffrigt! Nu är det riktigt nära! Stor kram

Single Mother By Choice sa...

åh matlådor är toppen! Nu har min mamma varit en klippa och lagat mat till mig sen jag kom hem men nångång måste hon ju sluta med det.. :)

teres sa...

när som helst nu! =)

TeachGirl sa...

Jättespännande. Ta det som sagt lugnt med fikabakandet - folk kommer att ta med sig fika till er! :)

Ta det riktigt lugnt nu - eller tvärtom om du vill skynda på det ;-)

Marre sa...

Jisses så spännande=D Snart är det dags=D Snart har du din lilla bebis i dina armar=D

Linda sa...

Tack, ja jag måste tänka på mig själv med - mår inte jag bra mår inte Mileon bra i slutändan heller. Är rädd att mjölken ska börja sina för jag mår dåligt psykiskt till slut vilket det säkerligen blir om vi fortsätter i samma tempo.

Absolut är det inte definitivt bara för det strular med amningen - man kan alltid komma åter på plan - för det mesta! Vissa bebisar blir lite lata och vänjer sig med flaska.

Kan verkligen rekommendera att göra matlådor till en början när man kommit hem, det är guld värt - oavsett om båda är hemma så har man verkligen inte orken - eller så prioriterar man att ligga o insupa underverket ;-)

Tänk, nu är det NÄRA!! Så spännande!

Tea sa...

Nu är det nära!