måndag 31 januari 2011

Inte mycket som händer...

Ingen förlossning än... :-( Hoppades ändå lite att det kunde vara något på gång i morse, men det verkar ha varit mer önsketänkande. Har fortfarande sammandragningar då och då, men inte med någon regelbundenhet och på eftermiddagen tror jag att det gick flera timmar mellan vissa. Hoppas på att det här i alla fall är ett tecken på att kroppen gör sig i ordning och att det kanske inte är så lång tid kvar, kanske kan hoppas på morgondagen?

4 kommentarer:

Emelie sa...

Jag köpte en sån där spännband man använder när man sätter fast cyklar på bilställ osv, kommer inte ihåg vad de heter..
Förstår du vilket jag menar?

Linda sa...

Hej!

Flaskan som jag hade över allt i sedan jag pumpat (använde alltså inte flaskan som man kan använda från brsötpumpen då Mileon äter mer än vad flaskan rymmer per måltid) är en MAM flaska. Vet inte vilken flaska du har som är med ventilbotten? Om inte annat kan du ju värma bröstmjölken i något annat och sen ha över det i flaskan du har redan :-)

Så långsamt och bara vänta, kan tänka mig att man känner efter väldigt mycket?? Är lite avis samtidigt på dig, blev ju snuvad på det där.

KRAM!

Hanna sa...

Håller tummarna att det kommer igång nu! Vet hur det är, man letar tecken hela tiden på att det är på g! Lycka till!

MDB sa...

Linda - Vi har MAMS:s bröstpump så det är alltså en sån flaska som vi har. Men man kan ju du säger värma i en tom glasburk t ex.
Kram!

Hanna - Tack för tummarna!