onsdag 12 januari 2011

Sista föräldraträffen

Idag har vi varit på den sista föräldraträffen. Känns lite märkligt att det nu bara är "slutprovet kvar" som en av de andra deltagarna uttryckte det. Har faktiskt väldigt svårt att förstå att det är så nära nu. Eller, det kan ju bli om fem veckor, men lika gärna kan det bli om bara några dagar. Spännande!

Idag pratade vi om tiden efter förlossningen, om amningen och om skötseln av barnet. Just amningsinfon tyckte jag var bra, för det jag hittills har läst i olika böcker har känts väldigt pekpinneaktigt och inte riktigt informativt ändå. Infon om barnskötsel var mycket som jag redan visste, men lite ny bra info var det ändå.

Planen är att det ska bli en träff till, när alla väl har fått sina småttingar, ska bli väldigt spännande och roligt. Tills dess blir det nog lite tomt, det har varit så himla trevligt att samlas i sin lilla grupp varannan vecka och prata om allt som väntar.

2 kommentarer:

Sara sa...

TACK för din kommentar, ibland behöver man bekräftelse på att det är ok att känna bitterhet och avundsjuka! :)

hanna sa...

Ja, nu jädrans närmar det sig med stormsteg :) Nu börjar eran tid av alla "sista" innan bebisen kommer för att sedan avlösas av alla "första" :)

Sv: Sambon och jag försökte långsökt hitta fler nackdelar med begagnat, han kom på att man då inte stimulerar landets ekonomi ;) Det skiter jag i, svarade jag, jag stimulerar min egen ist :D