söndag 21 mars 2010

Blodet

Jag och maken stod och gjorde oss i ordning för att gå ut och köpa det där jäkla testet när jag kände att det var något på gång. In på toaletten och där kom det, blodet. Det är ingen fors, men det är klart och tydligt rött, några klumpar, och bara den mängd som dök upp nu var mer än vad det varit sammanlagt under hela veckan. Där försvann det lilla lilla hopp som ändå lyckats klamra sig kvar...

15 kommentarer:

M sa...

Ibland suger livet riktigt mycket !!! Så nära men ändå så långt bort ! Kanske kommer man vara mer lugn vid nästa försök ?? kanske inte... Jag tror att första försöket är väldigt laddat ! Jag önskar i alla fall att man kan slappna av lite till nästa försök, nu när man vet hur allt går till.
Hoppet är verkligen kvar in i det sista.... jag hade till och med pyttelite hopp kvar sista ruvardagen fastän jag redan fått 4 minus på stickorna... Helt sjukt att man kommer tvingas göra detta en gång till... jag har fortfarande inte sörjt klart... men däremot har ett nytt litet hopp börjat att tändas !!
Kram till dig!
http://ledsenihemlighet.blogg.se

Timea sa...

:-(((((.
kramar till dig!

Lilla Knyttet sa...

Vill bara krama om. Det suger verkligen.

Sara sa...

Neeej, skit då!
Jag tänker på dig och finns här om du behöver mig!!

Varma kramar i massor

avlängtantilldig sa...

Kram till dig... samma sak hände mig i december, inte för att det är till någon tröst men jag tror jag har en liten aning om hur du kan tänkas må :( Kram

Anonym sa...

Faaaaaaaaaaaaaaan.

Vännen. Här kommer en kram fast jag vet att det inte hjälper.

Anonym sa...

Tänker på er... kram emma

Anonym sa...

vad tråkigt, fick min mens idag också

Pi sa...

Så himla tråkigt! Jag känner så starkt med dig. Ingen som inte varit med om det kan ens i det närmsta förstå den sorg, tomhet och frustration man känner.

Ta hand om varandra! Kram!

IVF-Karusell sa...

:( Det var inte roligt att läsa att det inte gick vägen! Men förhoppningsvis är det ju så att ni kan bli gravida - och bara det är ett enormt bra steg framåt i rätt riktning! Ta hand om varandra!
Kram! ♥

Joanna sa...

:( Jag är sååå ledsen. Önskar det fanns något jag kunde göra. Men det finns det inte. Just nu hjälper ingenting. Även om jag tänker på er.

Kram

Barnarlivet sa...

Jag blir så ledsen för dig. Önskar av hela mitt hjärta att nästa försök lyckas för er! Kram

Maja Gräddnos sa...

Det gör mig så ont att det blev som det blev. KRAM KRAM KRAM.
Och FAN FAN FAN

Anonym sa...

Sänder en styrkekram till Er! Vet precis hur du känner.... Livet är bra orättvist! Kram ♥

Susanne sa...

Tråkigt och ledsamt!! :-( Förhoppningsvis är det ändå ett tecken på att du kan bli gravid och att det kanske går hela vägen nästa gång!

Jag som var en dag före dig i ruvningen fick mens ruvardag 16 och förstås negativt test dag 18 (hade tjuvtestat negativt dag 11 och 13 också). Inte för att det är någon tröst för dig, men vi är många som vet hur det känns. Det var mitt första IVF också.

Hoppas ni kan vila och ta hand om er efter den här pärsen!