lördag 27 mars 2010

Nu även i kö

Glömde att skriva att vi igår fick hem en bekräftelse på att vi nu står i landstingskön. Skönt bara det, men det bästa var att datumet på pappret var 10/2, dvs det datum remissen kom in till dem. Vi behövde alltså inte påverkas av att de har långa handläggningstider på fetrtilitetsenheten. Visst att vi egentligen borde stått i kön sen december, men vi väljer att vara glada över att ha hamnat där över huvud taget. Jag hoppas ju att vi både ska ha hunnit bli gravida och föräldrar innan vi skulle vara framme i den 1,5 år långa kön, men det är en bra back-up i och med att vi inte är gjorda av pengar.

3 kommentarer:

toksnippa sa...

Skönt att det händer något! Självklart hoppas jag att ni slipper vänta så länge utan hinner med lyckan innan ni är framme i kön!

Teres sa...

åh jag hoppas verkligen att det kommer att gå vägen för er nu.
Hoppas du får gå med e sommarmae då =)Bamse baaamse kram

Maja Gräddnos sa...

En snabb kommentar om Menopur:
Våra två försök med Puregon gav oss följande resultat:
7 ägg, 3 befruktade, ingen graviditet
6 ägg, 2 befruktade, ingen graviditet.
Och sedan, med Menopur:
12 ägg, 8 befruktade av toppkvalitet, vi fick hela 6 st till frysen (som vi aldrig använt) samt världens vackraste Lilla Bill.

För mig blev det alltså helt fantastiskt mycket bättre med Menopur. Klart värt det lilla extra meckandet med att blanda och spruta. Det fixar du.